ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

plakat-slika

Млади из Удружења Срба Херцеговаца и пријатеља у Србији у сарадњи са Заводом за трансфузију крви организују трећу

ХУМАНИТАРНУ АКЦИЈУ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ.

 img_1614

Акција ће бити одржана упетак 31.03.2017. године у просторијама Удружења Срба Херцеговаца и пријатеља, улица Радничка 49 у Новом Саду у периоду од 8.30 до 12.30ч.

У 2016. години имали смо двије више него успјешне акције добровољног давања крви у којима је учествовало укупно 46 младих људи, како чланови нашег Удружења тако и наши пријатељи. У овој 2017. години поред сад већ редовних давалаца крви очекујемо и знатни број нових давалаца.Припреме за одржавање треће акције већ увелико трају истиче Бојан Миленић један од координатора акције и члан Извршног одбора Удружења.

Читаву акцију је покренуо наш млади члан Марко Никчевић, који је поред дате крви дао и велики допринос да акције протекну врло успјешно.

Према Програму рада Комисије за рад са младима у 2017. годинисупланиране двије акције давања крви у Новом Саду као и једна акција у Херцеговини. На приједлог Бојана Миленића током љета у свим домовима здравља у Херцеговини биће одржана акција давања крви. У плану је да то буде “недеља давања крви“ а за организацију ове акције већ је заинтересован велики број људи.

Позивамо све наше земљаке, наше пријатеље, чланове осталих завичајних Удружења као и све хумане људе да нам се прикључе.

Контакт особе: Марко Никчевић 065 460 5227

Бојан Миленић 065 9865 093

ХУМАНОСТ СЕ ПОКАЗУЈЕ ДЈЕЛИМА А НЕ РИЈЕЧИМА.

БУДИМО ХУМАНИ ДАЈМО КРВ СПАСИМО НЕЧИЈИ ЖИВОТ.

Текст и фото: Бојан Миленић

slika-1slika-9

Нема коментара

Оставите одговор