Ликовна колонија „ПУТЕВИМА ПРЕДАКА“ ОД 18.10.-22.10.2018.

И ове године Удружење „Српски крајеви“ организује Ликовну колонију „Путевима предака“ на Поповици – Фрушка Гора у Планинарском дому Планинарског друштва „Жељезничар“ од 18.10.-22.10.2018.године.

Тема је, као што и сам назив каже, културно-историјско наслеђе наших предака, српски крајеви из којих потичу и очување српске културе, традиције и националног идентитета уопште. Све слике настале на овој колонији ће бити урамљене и изложене у Културном центру Новог Сада, као и прошле године, на изложби која ће бити уприличена искључиво поводом ове колоније. Најбољим учесницима ће бити додељена признања и награде на самој изложби, а каталози са колоније и захвалнице следују свим учесницима. У плану је и више изложби на другим местима.

Сликарске боје и платна, као и храна и смештај су обезбеђени од стране организатора.

Позивамо све заинтересоване сликаре и студенте из Србије, Републике Српске и наше дијаспоре да се пријаве и узму учешће на овој ликовној колонији која је већ скренула пажњу, а тек ће показати свој значај у годинама које долазе. Потребно је да пошаљете контакт телефон, мејл адресу, своју кратку биографију и фотографије неколико ваших радова до 15.10.2018. године. Све пријаве слати на e-mail: srpskikrajevi@gmail.com , а детаљније информације можете добити на телефон +381-(0)65-4000-501.

Нема коментара

Оставите одговор