Позив за представнике удружења

Удружење „Српски крајеви“ организује 2. КОНГРЕС ПРИВРЕДНИКА СРПСКИХ КРАЈЕВА, а као партнер на овом пројекту учествује Представништво Републике Српске у Србији.  И овим путем вас позивамо да учествујете у овом својеврсном окупљању привредних и друштвених субјеката из свих српских крајева.

Позивамо представнике завичајних удружења и удружења која се баве очувањем српске културе, традиције, језика, историје и националног идентитета да учествују на 2. Конгресу привредника српских крајева који ће се одржати путем интернет презентација од 16.-18.12.2020. године.

Право учешћа имају сви представници ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА, ИНСТИТУЦИЈА и ЦИВИЛНОГ СЕКТОРА (Удружења и сл.).

Учешће је потпуно бесплатно и потребно је само неколико минута вашег времена како би постали учесници конгреса и представили ваше пројекте и дјелатност осталим учесницима и широј јавности.

  • Представите ваше удружење и активности које спроводите на најбољи могући начин.
  • Повежите се са другим удружењима, институцијама Републике Србије и Републике Српске, покрајинским и локалним институцијама и предузећима и другим привредним субјектима.
  • Пронађите међу њима партнере за ваше пројекте и омогућите да они пронађу вас.
  • Изнесите своје проблеме, дајте предлоге и понудите решења.
  • Ово није никаква нова организација него место проналажења нових и претходних сарадника, успостевљања међусобне сарадње и пријатељства, помоћи једних другима у реализацији пројеката и идеја, а све то за добробит, напредак и сарадњу организација и појединаца из свих СРПСКИХ КРАЈЕВА.

ДАКЛЕ, СВИ УЧЕСНИЦИ ЋЕ ИМАТИ БЕСПЛАТНУ ПРОМОЦИЈУ НА НАШЕМ САЈТУ И САЈТОВИМА И ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАМА СВИХ НАШИХ САРАДНИКА И ОСТАЛИХ УЧЕСНИКА КАО И У НАШИМ ШТАМПАНИМ ИЗДАЊИМА НАЈМАЊЕ ГОДИНУ ДАНА.

„Послујмо заједно – будимо јачи“ и окупимо на једном мјесту ПРИВРЕДУ, ИНСТИТУЦИЈЕ и ЦИВИЛНО ДРУШТВО за добробит и сарадњу свих српских крајева.

 

Организатор: Удружење „Српски крајеви“

Партнер: Представништво Републике Српске у Србији

Конгрес су подржали: Управа за дијаспору и Србе у региону (МСП Р. Србије), Покрајински секретаријат за привреду и туризам АП Војводине, Покрајински секретаријат за регионални развој АП Војводине, Фонд за помоћ избеглим, прогнаним и расељеним лицима АП Војводине, Привредна комора Војводине и Привредна комора Републике Српске.

Детаљније о конгресу на сајту srpskikrajevi.rs у одељку Конгрес 2020, а пријавни лист и пратећу документацију можете преузети на https://www.srpskikrajevi.rs/prijava-kongres-2020/ или https://www.srpskikrajevi.rs/kongres-2020/

Коментари су затворени.